In cele ce urmeaza am facut un set de 10 lectii de viata pe care trebuie sa le cunosti pentru a deveni de succes:

1.Toti suntem speciali, trebuie doar sa gasim modul cel mai bun prin care sa demostram acest lucru.

2.Traieste in prezent. "Ești prea preocupat de ceea ce a fost și ceea ce va fi. Există o zicală: Ieri este istorie, maine este un mister, dar astăzi este un cadou. Acesta este motivul pentru care este numit prezent. "
Toti isi fac griji pentru ce le va aduce ziua de maine, sau se intreaba cum ar fi putut sa schimbe ceva ce s-a intamplat ieri, dar uita sa traiasca in prezent. Nu uita ca marile schimbari incep "astazi" !

3.Exploreaza-ti talentele si indemanarile. Toti avem talente insa trebuie sa crezi in tine pentru a incepe sa realizezi asta. Oamenii "iesiti din comun", realizeaza ca au anumite talente si se modeleaza dupa ele, restul pur si simplu nu reusesc sa vada talentele ascunse si asta pentru ca sunt coplesiti de parerea pe care o au altii despre ei si incearca sa creeze masti pentru a deveni pe gustul celorlalti.

4.Modelel sunt doar niste trepete, cu alte cuvinte, nu incercati sa deveniti o copie a modelului vostru, in schimb motivati-va sa deveniti mai bun. Mereu trebuie sa tintiti din ce in ce mai sus pentru a fi de succes.

5. Nu trebuie sa crezi ca factorii exteriori te pot influenta. Daca esti de parere ca "in anumite circumstante ai fi avut succes" sau ca "daca ai fi avut bani, situatia ta ar fi fost cu mult mai buna", inseamna ca ai renuntat la puterea ta interioara in favoarea factorilor externi. Nu uita, tu esti cel care decide daca vei avea succes sau vei fi doar un alt om din multime.
"Circumstances are never as you wish them to be, it is your magical energy, inner strength and unbeatable spirit in deep within that assists you to turn them into your favor- don’t ignore that you are the ultimate source of power."

6.Slabiciunile pe care le avem detin secretul succesului nostru. De multe ori ne "ignoram" slabiciunile pentru ca ne este frica sa le confruntam. Insa pentru a detine cu adevarat cheia succesului trebuie sa ne percepem slabiciunile, sa le acceptam si apoi sa le folosim in avantajul nostru.

7. Nu iti abandona nici o data visul. Indiferent  ce ar spune cei din jur, nu trebuie sa iti abandonezi visul ca mai apoi sa traiesti toata viata intrebandu-te "cum ar fi fost daca...". Indiferent ce ar fi, visul reprezinta o pasiune si lucrurile cele mai bune sunt facute cu si din pasiune !

8. Pentru a reusi nu trebuie sa fii mai bun decat cel mai bun !  Lucrul care te face mai bun ca x nu este comparatia, ci modul personal de abordare a unei probleme. Multi oameni  care pareau "simpli" au reusit sa faca lucruri incredibile si sa ii intreaca pe cei care erau considerati "cei mai buni" in domeniile lor.

9. Nu trebuie sa judeci pe cineva doar dupa aparente ! Nu trebuie sa iti creezi o parere gresita despre concurentii tai bazandu-te pe infatisare, parerea ti-o creezi abia dupa ce ai vazut  competentele lor.

10. Asigura-te ca nu urmezi visul alte persoane ! Trebuie sa fii absolut sigur ca ceea ce vrei sa faci este produsul propriilor tale ganduri si sentimente. Nu are rost sa iti consumi timpul incercand sa indeplinesti tiparele de viata ale altor persoane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top